A’Dreams Black Nemo

Nemo

A´Dreams Black Nemo eli Nemo on rodultaan kääpiöpinseri. Nemppa, Apina, Nemonen, Rotta, Pulu, Hylje, Pulu ja Peittopeikko ovat lempinimiä, joita Nemo on tottunut kuulemaan. Kokonainen eläintarha pienessä paketissa.
Nemo on meidän perheemme Apina, joka hyppii ja pomppii taukoamatta. Nemo tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja on tottunut olemaan itseään paljon suurempien kuonokavereiden kanssa. Nemolla ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ja se kuvitteleekin olevansa dobermanni tanskandoggin haalareissa. Vaikka ego on iso niin silti Nemo on tottelevainen koira ja nopeista liikkeistään huolimatta se ehtii silti kuunnella mitä sille sanotaan.  Nemo rakastaa aurinkoa ja lämpöä. Jos auringon säteet löytävät tiensä sisätiloihin, yleensä juurikin siitä paikasta löytää meidän Nemon nauttimasta auringosta.

Nemo rakastaa autoilua ja onkin heti valmis lähtemään autoajelulle tilaisuuden tullen.

Nemo on myös kova saunakoira. Kun sauna on lämmin Nemon löytää kyllä ihan varmasti saunan ylimmältä lauteelta nauttimassa lämmöstä.

Nemolla on paha tapa käydä ruokavarkaissa ja etenkin silloin tilaisuus tekee varkaan, kun leipä makkaroineen päivineen on jätetty sopivalle korkeudelle. Silloin makkarat leivän päältä häviävät nopeasti pienen Apinan suuhun. Kun on käyty varkaissa, päätyy Nemon matka Eemelikoppiin miettimään tekosiaan, joka meillä on siis meidän kotimme wc. Joskus Nemo menee Eemelikoppiin ihan omasta toimestaan ja olemmekin tulleet siihen tulokseen, että Nemolla on ollut pahat mielessä, silloin kun se sinne itse menee.

Lisää kuvia löydät Nemon galleriasta.

Nemon ja Retun vauhdissa mukana: